Sam Kelly Trio


Sam Kelly er en singer-songwriter basert i Cornwall, sørvest i England. Som barn brukte han mye tid sammen med sin irske bestefar, som fortalte den unge gutten folkeeventyr, lærte ham å synge folkesanger og spilte låter på melodeon. Sam har siden brukt store deler av livet sitt på å fordype seg i sin gæliske musikkarv, samt å skape sin egen stil som overskrider grensene for båe folk- og popmusikk.

I tillegg til å gi ut tre album, har Sam Kelly vært nominert til beste sanger på Spiral Earth Awards i pic_thumb102015, og fanget interessen til BBC radio 2 sitt folk-show. Allerede som tenåring kom han til finalen i TV-programmet Britain´s Got Talent.

«A captivating performer, Sam Kelly has one of the best young male voices in British acoustic roots music. Seriously…Check him out!» Sean Lakeman

Sam Kelly trio, med Jamie Francis på banjo og Evan Carson på perkusjon, har rykte på seg for å levere et energisk og engasjerende live-show, med mye mer musikk enn man skulle tro når man bare ser tre musikere på scenen, og de er en favoritt på festival- og konsertscener over hele Storbritannia.

Trioen er også kjent for et særdeles variert låtvalg; engelske, irske, skotske og amerikanske fokesanger deler plassen med velskrevne låter laget av Sam eller Jamie, og innimellom dukker det opp en cover versjon av en Classic rock eller pop-låt, til både glede og overraskelse for publikum.

pic_thumb4Sam Kelly blander folk- og populærmusikk på mesterlig vis, og med en respekt og kjærlighet for musikken som gir publikum en autentisk og rørende musikkopplevelse.

«One of the most interesting voices on the folk scene…He has a fine and powerful voice but with subtle delicacy too…I think this guy is absolutely brilliant» Mike Harding

«Really fabulous stuff»  Mark Radcliffe

 

Åningskonsert Farsund kino -torsdag

Eilert sundt vgs. -Fredag

Festivalkro -Lørdag

Nordsjøkonserten -Lørdag

Bondeheimen -Fredag

Amfi Farsund -Lørdag

Loshavn Bedehus -søndag

http://www.samkelly.org