Ingen kategori

Nordsjøfesten: Talisk + Julietnorth + deg = sant

Dette, altså.

Dette blir legendarisk.

På årets første høstdag, en lørdagskveld, glemmer vi alt av hverdagens kjas og mas og koser oss sammen med to av de ypperste bandene Nordsjøfestivalen noensinne har fått tak i. Her er det bare å la dansefoten slå seg løs, eller sette seg tilbake og nyte musikken, eller begge deler om hverandre.

Skotske Talisk er et tremanns fyrverkeri som har sanket priser i øst, syd, nord og vest. Mohsen Amini, Hayley Keenan og Graeme Armstrong er blant det fremste på den britiske folkemusikkscenen for tiden, og har rykte på seg for å spille kjapt og forrykende.

Eivind Hansen Photography

Norske Julietnorth, der «Juliet» er den fantastiske Julie Alapnes, bringer nordnorsk tradisjon og kjappe feletoner til scenen. Sammen med Petter Carlsen, Halvard Rundberg og Aleksander Kostopolous trekker hun altså sørover til Nordsjøfest.

Stedet er, i år som tidligere, Eilert Sundthallen, et fantastisk stemningsfullt lokale som får tilreisende til å gispe når de blir fortalt at det til daglig er en gymsal. Datoen er altså 1. september, og klokkeslettet er 21:00. Billetter kan du kjøpe her.

Det gledes!