Artist 2017Ingen kategori

Kim Carnie

Kim Carnie er en ung talentfull gælisk sanger som er oppvokst på vestkysten av Skottland.Hun er nominert og finalist i BBC Radio Scotland Young Traditional Musician of the Year 2017.

Kim har opptrådt på festivaler og prestisjetunge arrangementer over hele Storbritannia, inkludert Orkney Folk Festival, Hebridean Celtic Festival, Celtic Connections og Cambridge Folk Festival. Hun åpnet også ‘Na Trads’ som en del av John Saichs (tidligere medlem av Caparcaille) MOVE-prosjektet, som inneholdt Fraser Fifield og Neil Primrose (Travis). Kim er også et nåværende medlem av «Air Falbh Leis na H-Eòin / Vekk med fuglene», et band som opprinnelig ble presentert til 2014 Commonwealth Games i Glasgow.

Med seg på scenen vil Kim Carnie ha med noen av Skottlands beste folkemusikere, Innes White (Karen Matheson band), Euan Burton og Megan Henderson (Breabach). Både Euan og Megan har gjestet festivalen tidligere. Bandet spilte inn Kims Debut EP i juni 2017 som bli utgitt senere i sommer. Vi er så heldige at denne debuten blir lansert og til salgs for første gang under Nordsjøfestivalen.

Lytt og lær mer: https://www.kimcarnie.com/music