Uncategorized

(Norsk) Salt House er med!

Sorry, this entry is only available in %norwegian%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Jenny Sturgeon, Ewan MacPherson og Lauren MacColl er Salt House, et skotsk ensemble av unike røster, musikkferdigheter og bakgrunner. Sturgeon synger ved siden av å spille såpass unike instrumenter som harmonium, shrutiboks og gitar. MacPherson, som trakterer vokal, gitar og mandola, er en veteran som har spilt med band som Malinky, Shooglenifty og Fribo. MacColl er primært felespiller, har holdt på i snart femten år og sanket inn en rekke utmerkelser, og vender tilbake til Farsund i år etter å ha vært med på Nordsjøfestivalen 2005.

Lovord har også trioen fått som gruppe: The Scotsman forteller om “karakterrike nye sanger og settinger, flinkt vevd sammen”, Irish Music Magazine sier ganske enkelt “outstanding”, og The Guardian mener de er en “vennlig, dyssende nytelse”.

Sammen kommer de altså til Farsund i august/september, der de blir å se både på Villniss ved havet, på lørdagen i byen, på Nordsjøkonserten og i Loshavn bedehus.