Uncategorized

(Norsk) FOLK på Backes.

Sorry, this entry is only available in %norwegian%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Velkommen til FOLK på Bakes, vår nye intime og sjarmerende konsertserie på Backes Bu.

Nordsjøfestivalen arrangere mellom 5 – 8 konserter i tillegg til selve festivalen som går av stabelen siste helg i august. Med våre rundt 40 arrangement under festivalen og denne konsertserien er vi med ca 50 arrangement gjennom året stolte bidragsytere til kulturkommunen Farsund.

Gjennom vår konsertserie, FOLK på Backes ønsker vi å gi dere gode folkemusikk opplevelser av ypperste kvalitet året rundt. Vi tester i år ut et nytt konsept. Vi vil bruke Backes Bu som fast ramme rundt konsertene våre. Vi ønsker  å bygge en intim og åpen kultur arena midt i Farsund sentrum, og  søker samarbeid med andre arrangører gjennom året.

Vi ønsker å bygge konsepter som styrker tradisjonsmusikken, men også bringe til nye opplevelser til konsertene. Noen ganger skal vi invitere dere til konsert og dans, noen ganger til konsert og foredrag – og kanskje vil vi også invitere på tradisjonsmat. Mye kan skje på Backes. Det som er helt sikkert er at bygget vil gi en unik ekte og intim ramme rundt fortellingene, musikken, dansen og sangen, og gi deg som publikummere et nært og unikt møte med våre artister.

FOLK PÅ BACKES 2019

Agderfolk 4.4.2019 kl. 19:30
– les mere her!

Agderfolk

Andy Irvine 5.5.2019 kl. 19:30
– les mer her!

 

 

 

 

 

 


Raabygg 24.5.2019 kl. 19:30
– les mer her

 

 

 

 

 

 

Det blir flere konsertdatoer etterhvert – så følg med!

JUL på Backes 22. november! 
Vårt eget nye julekonsept med Ingvild Koksvik, Lars Jakob Rudjord og Vegar Vårdal
Info tekst og bilder kommer.