WHERE PEOPLE MEET FOLK! 

elkommen til Nordsjøfestivalen i Farsund. Fra 24. - 27 august vil det syde av folkemusikk i hele Farsund sentrum.

Vi gleder oss til å ønske musikere fra Irland, Skottland, England, Danmark, Sverige, Finland og Norge velkommen til Farsund.

Vi invitere deg til å nyte, lytte til, danse til, nynne til og hoppe musikk fra tidlig morgen til langt ut i de sene nattetimer. Vi er inviterer til konserter på skole, i barnehage, i butikker, på kafeer, i festivaltelt, Frelserens kirke, Loshavn bedehus, Brygghuset. Rederiet, Nordberg Fort og i Eilert Sundthallen. Og flere steder vil folkemusikere dukke opp....

Vi flytter årets festivalen til Farsund sentrum og bygger et festivalmiljø i Theis Lundegardsgate. Her vil vi sette opp et festivaltelt i forbindelse med festivalkontoret vårt og vår hovedarena Eilert Sundthallen. I festivalteltet inviterer vi til festivalvorspiel før konsertene i Eilert Sundthallen og det vil bli mulighet for å kjøpe drikke og mat. I teltet dukker artister, dansere, studenter og spillemenn opp til ulike jam sessioner. Noen vil være annonsert, noe vil skje på impuls. Fredag åpner vi teltet med en superlunsj! I teltet blir det hyggelig å være!

De ulike kursene som skal arrangeres under festivalen vil foregå i festivalteltet eller på Eilert Sundt vgs. Mer informasjon om årets kursprogram under programfanen!

Vi sees på Nordsjøfestivalen i Farsund - Where people meet folk!

Artister 2017

Praktisk informasjon